Cum intretii corect o saltea memory?

Intretinerea corecta pentru o saltea cu memorie

O saltea memory ofera confort, chiar si peste zece ani de folosire. Ingrijrea saltelei memory nu implica foarte multa munca. Daca se respecta cateva reguli simple, te poti bucura de salteaua cu memorie pentru foarte mult timp:

  • O protectie pentru saltea si o protejezi impotriva transpiratiei si a umezelii. Aceasta poate sa fie spalata frecvent si poate fi schimbata ori de cate ori se uzeaza. Asta, chiar daca husa saltelei este detasabila.
  • Salteaua din spuma de memorie are proprietati excelente, asigurand totodata confort, ofera o foarte buna sustinere corpului si ofera o foarte buna aerisire.
  • Este extrem de important ca somiera folosita sa permita aerisirea pe dedesubt, astfel, poate fi eliminata umezeala mult mai bine.
  • O data la cateva luni este indicat sa rotesti si sa aerisesti foarte bine salteaua. In felul acesta vei preveni dezvoltarea acarienilor. Este adevarat ca o saltea memory dezvolta mai greu acarieni, insa oricat de buna ar fi, in timp devine vulnerabila.
  • Este foarte important sa dormi pe o saltea de buna calitate in fiecare noapte. In felul acesta iti vei putea pastra sanatatea si vei avea tot timpul energia de care ai nevoie.